![]() |
Kitelraha Tarifi (Mardin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kitelraha Tarifi (Mardin)Kitelraha Tarifi (Mardin) 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı dince dövülmüş buğday 250 gr çiğköftelik kıyma 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı tuz İçi için: Yarım kg orta yağlı kyma 2 adet soğan 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı dövülmüş toz kişniş 1 tatlı kaşığı tuz Yarım demet maydanoz Önce iç hazırlanır; tavaya kıyma konur, kendi yağıyla suyunu bırakıp çekene kadar çevrilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|