![]() |
Vedalar Soğuktur! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vedalar Soğuktur!incinecek hal kalmadı bende, sana sadece bir tavsiye; vedalar soğuk olur, sıkı giyin! üşüyorum ![]() ![]() ![]() duracağım burada gidişini seyredeceğim kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim kavgasız olacak, fırtınasız olacak saçma sapan olacak organlarım birbirine vuracak arkandan sessiz bakacağım ben yine salağı oynayacağım ![]() ![]() ![]() hayalleri taştan bir sevdaydı bizimkisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama önce hayaller öldü! (cenaze meydanda kaldı, ulu orta) gönlüme bir kor düşer gitme öyle zamansız önce hayaller biter yanar külsüz dumansız acıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baharlar hiç gelmez mevsim hep kış olur günlerime güneş doğmaz hislerim uyur takvimleri kopardım attım sen giderken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bahardan kalmayım ![]() ![]() ![]() sana yangındım, ama sensiz üşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilimden hiç düşmez adın hasret olur yüreğimde sızı dinmez gülmek güç olur acı işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılıklar yara açar yara üstüne yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur eğer gidersen bu aşka çok yazık olur gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece üşüdüğümü hissediyorum ![]() ![]() ![]() vedalar soğuk olurmuş, ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vedalar Soğuktur! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vedalar Soğuktur!Gerçekten çok güzel anlatmış duyguları önceki girdiğimde okumuştum cevap yazma fırsatı bulamadım şimdi hemen bu konuya daldım Gerçekten okunası bir yazı teşekkürlerr |
![]() |
![]() |
|