![]() |
Güldüren Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güldüren SözlerSevmek birbirine bakmak değil birlikte aynı yöne bakmaktır ![]() Hayatta o kadar mutlu ol ki, mutluluk bile seni kıskansın ![]() Aşk bir sudur iç iç kudur, Aşk bir vişne ye ye kişne ![]() Aşk bir pencereye benzer fazla açarsan havanı alırsın ![]() Eğer bir gün kalktığında beni yanında bulamazsan bil ki sebebi sensin ![]() Aşk başa gelince dersler yıllık izne çıkarmış ![]() Biri beni kandırdıysa Allah onun belasını versin, Beni bir daha kandırırsa Allah hem onun hem benim belamı versin, ![]() ![]() Sinirlenince vernel kullan yumuşarsın ![]() Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim ![]() İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum ![]() Elektiriği EDİSON buldu faturasını biz ödüyoruz ![]() Boks spor ise, savaş olimpiyattır ![]() Öğrenciyi altın sıraya koymuşlar illede tenefüs demiş ![]() Ey Cemeat! Merhumu nasıl bilirdiniz? - Akşam elektrikler kesildi hocam çalışamadık ![]() Fazla cikletlerinizi yola atın biraz da arabalar çiğnesin ![]() Hocayla sohbet et ki, sözlüye kalkma ![]() Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydı, Seni seviyorum demenin hiç bir anlamı kalmazdı ![]() Seni sevdim diyenler çekip giderse buda geçer bir tanem boşver üzülme ![]() Zenginin parası, fakirin çocuğu çok olurmuş ![]() Hayatta en kötü şey merhaba diyip birleşen ellerin elveda diyerek ayrılmasıdır ![]() Verdiğin çiçeği kuruttum çiçeğin adı gülmüydü karanfilmiydi unuttum aşkımı ilan ederken şahidimiz aymıydı güneşmiydi unuttum ![]() Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara değersin ![]() Allah'ım canımı bir sonbahar günü alda o vefasız mezarıma getirecek bir gül dahi bulamasın ![]() Sana dünyanın en değerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki ![]() Seni çişimin son damlasına kadar seviyorum ![]() Adama sormuşlar kaç yaşındasın diye - Sağlıklıyım demiş ![]() ![]() ![]() Kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et ![]() ![]() ![]() Bir gün mavi giyer deniz olursun ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihte aradım coğrafyada buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni dünyada 10 kişi seviyorsa 5'i benim ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk gecenin kör karanlığında buğulu cama güneşi çizebilmektir ![]() Heyy Garson! Bana yüreğim kadar yanık bir döner, duygularım kadar karışık bir salata, sevgim kadar temiz bir peynir ve aşkım kadar eski bir şarap istiyorum ![]() Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol! ![]() ![]() Aşk bir elma şekeridir, yersin elinde kazığı kalır ![]() Kavgayı bir ağacın yaprağına yazmak isterdim, Sonbahar gelsin yaprak kurusun diye ![]() ![]() ![]() ![]() Öfkeyi bir bulutun üstüne yazmak isterdim, Yağmur yağsın bulut yok olsun diye ![]() Nefreti karların üstüne yazmak isterdim, Güneş açsın karlar erisin diye ![]() ![]() ![]() ![]() VE DOSTLUĞU VE SEVGİYİ, Yeni doğmuş bebeğin üstüne yazmak isterdim, Onlar büyüsün ve tüm dünyayı sarsın diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güldüren Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güldüren SözlerSinirlenince vernel kullan yumuşarsın ![]() bence bu iğrenç espri yapma oyununa da eklenebilirdi ellerinize, emeğinize sağlık |
![]() |
![]() |
|