Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yirmidört

Yirmidört..

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yirmidört..

Ona kadar sayıyorum

Ondan ötesine de varıyorum yorgun argın Yirmiye tırmanıyorum ardından Yirmi dört son durak

Baştan başlıyorum usulca Derin nefeslerimin saklambaç oyununda sayılacak son sayı yirmi dört

Bir

İki

Üç

Uykum geliyor

Dört

Beş

Gün ağarıyor

Altı

Ezanlar okunuyor

Yedi

Uzaktan bir martı sesi

Sekiz

Sabah haberleri başladı

Dokuz

Penceremi öptü güneş

On

Gözlerim kapanıyor

On bir

On iki

On üç

Saymaya devam ettikçe dağılıyor, yıkılıyor duvarlar Daha neyim kaldı ki yıkıp dökecek Serpintili bulutlu diyor hava durumu Bilmiyorlar yağmur var burada oysa Pembe dizi, beyaz dizi fark etmiyor hepsinde de kederin dokusu aynı Anasona bulananlar kadar henüz bulanmamış olanları da var fotoğraf karelerinin “Neyse” diyor balkona konan kargacık O simsiyah gözleriyle “boşver” çekiyor içlice Gülümsüyorum, yumuyorum gözlerimi yeniden Sıcacık yatağımda, olmayan düşlerimle başbaşayım Küskünlüğün tarifini unuttuğumdan beri ilk kez bu kadar tanımsızım Sanki yol dediğim çizgiyi çizmeye yeni baştan başlamışım

Sanki kimsesiz rüyalarıma saklanıp soluklanmışım

Sanki kabullenmişim

Yazanın yüreğine sağlık, alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Yirmidört..

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yirmidört..

Sanki yol dediğim çizgiyi çizmeye yeni baştan başlamışım

Güzel anlatmış yazanın kalemine senin de ellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Yirmidört..

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yirmidört..

emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş sağol
Alıntı Yaparak Cevapla

Yirmidört..

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Yirmidört..

çok güsel paylaşım için teşşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com