Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatın, özeti

Hayatın Özeti

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatın Özeti

"İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor

Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için

Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için

Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için

Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için

Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için

Unutulmaktan korkuyor, dünyaya bir şey vermediği için

Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için"

W Shakespeare

Alıntı Yaparak Cevapla

Hayatın Özeti

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hayatın Özeti

Çok doğru maalesef ki, resimlerden de anlaşıldığı gibi hiçbir zaman ne mutlu oluyoruz ne de tatmin oluyoruz
Alıntı Yaparak Cevapla

Hayatın Özeti

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Hayatın Özeti

çok güzel anlatmış insanı doyumsuz varlıklarız, nefsimize hakim olamayan varlıklarız tabi buda bizden götürüyor farkında değiliz
Alıntı Yaparak Cevapla

Hayatın Özeti

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Hayatın Özeti

ilginiz için teşekkür ederim

Shakespeare insanı alıp götürüyor sözleriyle

Bazen öyle yazılarla karşılaşıyorum ki, birlikte yaşamaya alıştığım olguları farkediyorum birden Aslında burdan benim anladığım bir karamsarlık veya insalığa karşı bir düşünsel saldırı ya da eleştri deildi Benim anladığım mucizevi bir benzerlikti

Dünyada milyonlarca insan aynı zamanı aynı dünyada, ve birbirinden habersiz aynı duygularla yaşıyoruz, ne ilginç

Hepimizin farklı bakış açıları hayata dair farklı görüşleri varken, farkında olmadan bir noktada tüm insanlar birleşiyoruz işte Bu ister bir söz olsun ister bir resim ister bir şarkı, hepimizde bir ortaklık var farkedemediğimiz hemde bir zıtlık,bilemiyorum anlamak bile çok güçken anlatmak çok daha zor

Alıntı Yaparak Cevapla

Hayatın Özeti

Eski 10-28-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Hayatın Özeti

Çok sevdiğim bir söz Sürekli korkuyoruzBİRŞEYLERDEN
Alıntı Yaparak Cevapla

Hayatın Özeti

Eski 10-28-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Hayatın Özeti

evet korkular hayatımızın baş köşesinde hep o korkular var aslında bazen cesur olmak gerekiyor bencebazen bir bakıyorum ki hayatıma korkularım olduğu zaman hayat iyiden iyiye çekilmez oluyorzorlaştıkça zorlaşıyorama şöyle bir düşündüğümüzdede sizlerinde dediği gibi bu korkulara aslında doyumsuzluklar hiçbirşeyden memnun kalmayışımız ve elimizdekilerle yetinmeyişimiz gelmiyor mu?

demekki korkularında nedeni ta kendisi yine biziz malesef

çok güzel bir paylaşım olmuşinsanı epey düşündürüyortşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com