![]() |
35 Yıldır Bıçak Kemiğe Dayandı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 35 Yıldır Bıçak Kemiğe Dayandı...11 Ekim 1988 Başbakan Turgut Özal: Bıçak kemiğe dayandı ![]() ![]() 8 Aralık 1992 Başbakan Süleyman Demirel: Terör örgütü şimdi de masum çocukların canını almaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 Ağustos 1996 Başbakan Tansu Çiller: Terör ya bitecek ya bitecek ![]() ![]() 16 Aralık 1997 Başbakan Mesut Yılmaz: Avrupa terör örgütüne daha fazla kucak açmaya devam edemez ![]() ![]() 14 Şubat 1999 (APO yakalanmadan 2 gün önce) Başbakan Bülent Ecevit: Bıçak kemiğe dayanmıştır ![]() ![]() 14 Ağustos 2011 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Bıçak kemiğe dayandı ![]() ![]() * 35 yıldır bıçak kemikte yaşadığımızın vesikasıdır bu ![]() ![]() ![]() 'Yeter artık'lar yetti! 'Analar ağlamasın' ların tesiri bitti! 'Kanı yerde kalmayacak' şehitlerimizin isimleri bir bir unutuldu ![]() * Ne olur ![]() ![]() ![]() Hala içinde bıçak ve kemik geçen bir cümle kuracaksanız eğer ![]() ![]() ![]() Bıçak kemiğe dayandı demeyin bari! Çünkü bıçak artık o kemiği parçaladı, kemik paramparça! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 35 Yıldır Bıçak Kemiğe Dayandı...Aradan bir hafta geçer, yine unuturuz hiç merak etmeyin ama ateş düştüğü yeri dağlamaya devam eder ![]() ![]() ![]() Nice "bıçak kemiğe dayandı" lı günler bizi bekliyor eminim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 35 Yıldır Bıçak Kemiğe Dayandı...Sanal alemde ne kadar bağırsakta fayda yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 35 Yıldır Bıçak Kemiğe Dayandı...Ayrıca benim vergimle emeğimle mecliste köpek beslerken askere gitmeyenlere vatan haini damgası vurmak kimin haddinedir ![]() ![]() Söyleyin bana hangi bakanın milletvekilinin oğlu torunu vs ![]() ![]() ![]() Kendi çıkarlı uğruna Vatanımızın Evlatlarını bir avuç it sürüsüne peşkeş çeken Başkabakan benim başbakanım değildir ![]() ![]() İmralıdaki it de ayrı bi ''ÖVGÜ'' konusu iktidarın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|