Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıçak, dayandı, kemiğe, yıldır

35 Yıldır Bıçak Kemiğe Dayandı...

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

11 Ekim 1988

Başbakan Turgut Özal: Bıçak kemiğe dayandı Bu devlet kan döken teröriste bedelini ödetecek güçtedir

8 Aralık 1992

Başbakan Süleyman Demirel: Terör örgütü şimdi de masum çocukların canını almaya başladıBıçak kemiğe dayanmıştır

6 Ağustos 1996

Başbakan Tansu Çiller: Terör ya bitecek ya bitecek Bıçak kemiğe dayandı

16 Aralık 1997

Başbakan Mesut Yılmaz: Avrupa terör örgütüne daha fazla kucak açmaya devam edemez Bıçak kemiğe dayandı

14 Şubat 1999

(APO yakalanmadan 2 gün önce)

Başbakan Bülent Ecevit: Bıçak kemiğe dayanmıştır Teröre hizmet eden herkes hesabını vermeye hazır olsun

14 Ağustos 2011

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Bıçak kemiğe dayandı Bunun bedeli çok ağır olacak

*

35 yıldır bıçak kemikte yaşadığımızın vesikasıdır bu Milletin ruh halini var sen düşün!

'Yeter artık'lar yetti!

'Analar ağlamasın' ların tesiri bitti!

'Kanı yerde kalmayacak' şehitlerimizin isimleri bir bir unutuldu

*

Ne olur

Hala içinde bıçak ve kemik geçen bir cümle kuracaksanız eğer

Bıçak kemiğe dayandı demeyin bari!

Çünkü bıçak artık o kemiği parçaladı, kemik paramparça!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aradan bir hafta geçer, yine unuturuz hiç merak etmeyin ama ateş düştüğü yeri dağlamaya devam eder Nasılsa gündemi değiştirecek bişeyler buluruz Yine birkaç yeni ürettiğimiz silah tanıtımı yapılır, dağları kayalıkları bombalarız yüreklerimize su serpilir

Nice "bıçak kemiğe dayandı" lı günler bizi bekliyor eminim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sanal alemde ne kadar bağırsakta fayda yokTürkiye Cumhuriyeti protesto Hakkını '' 3 Kez '' Haziran seçimlerinde kaybetmiştirÜzülerek söylüyorum bunu fakat herşey ortada
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Ayrıca benim vergimle emeğimle mecliste köpek beslerken askere gitmeyenlere vatan haini damgası vurmak kimin haddinedir
Söyleyin bana hangi bakanın milletvekilinin oğlu torunu vs terör yuvalarında askerlik yapmıştır??
Kendi çıkarlı uğruna Vatanımızın Evlatlarını bir avuç it sürüsüne peşkeş çeken Başkabakan benim başbakanım değildir!!!
İmralıdaki it de ayrı bi ''ÖVGÜ'' konusu iktidarın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com