![]() |
Anneler Günü İle İlgili Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Günü İle İlgili Güzel Sözleren hayatımın kutup yıldızı oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dunyadakı en guvenlı sıgınagım senın kucagın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benım ıcın herseye katlanan, her zaman yanımda olan, degerı bıcılemeyen dunyanın en guzel annesıne anneler gunun kutlu olsun Annecıgım senı ben cıceklerden yemısten ve klasık dortluklerde anlatıldıgından daha cok fazla severım,senı cook severım ![]() ![]() ![]() Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karsılıksız sevgıyı, tarıf et desen bana herhalde sadece "anne" derdım ![]() ![]() ![]() Bır gunumde degıl her gunumdesın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Günü İle İlgili Güzel SözlerEger bana gozlerınle degıl de kalbınle bakmıs olsaydın, senı ne kadar sevdıgımı cok ıyı anlardın ![]() ![]() ![]() ![]() Annecıgım, bır gunumde degıl her gunumdesın ![]() ![]() ![]() Sen hayatımın kutup yıldızı oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgılı annecıgım, bırgun umarım bana gosterdıgın sevgı ve sabrı sana gosterebılme sansım olur…anneler gunun kutlu olsun ![]() Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne ![]() ![]() ![]() Meger dılımdekı ve beynımdekı en guzel kelıme senın adınmıs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meger dılımdekı ve beynımdekı en guzel kelıme senın adınmıs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger bana gozlerınle degıl de kalbınle bakmıs olsaydın, senı ne kadar sevdıgımı cok ıyı anlardın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Günü İle İlgili Güzel Sözler![]() Benım ıcın herseye katlanan, her zaman yanımda olan, degerı bıcılemeyen dunyanın en guzel annesıne … anneler gunun kutlu olsun ![]() Anne senı sevıyorum…belkı sevgımı her zaman gosteremıyor olabılırım ama sen bunu daıma bılıyorsun…anneler gunun kutlu olsun ![]() Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karsılıksız sevgıyı, tarıf et desen bana herhalde sadece "anne" derdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bır gunumde degıl her gunumdesın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Günü İle İlgili Güzel SözlerAna sevgisi bütün sevgilerin kaynağıdır ![]() Ana evin direğidir ![]() Anaya borç tükenmez ![]() Anne kalbi çocuğun okuludur ![]() ![]() ![]() En değerli armağan sevgidir ![]() ![]() En çabuk kabul olan dua, annenin duasıdır ![]() Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar ![]() Ana gibi yar, vatan gibi diyar olmaz ![]() Cennet anaların ayağı altındadır ![]() Dünyada her güzel şey kadının (ananın) eseridir ![]() ![]() Kızlarını (geleceğin analarını) okutmayan milletler, oğullarını manevi öksüzlüğe mahkûm etmiş demektir ![]() ![]() Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur ![]() Kadının en büyük vazifesi analıktır (ATATÜRK) Ana sevgisi, bencil duyguların en üstünüdür (ALAIN) Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim: Annemdir ![]() Hiç bir süs ve elbise bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez ![]() İnsanlar anneleri onları ne yaptıysa odurlar (EMERSON) Anne, hayatın sonsuzluğudur ![]() Hiç kimse, kollarında bir çocuk tutan anne kadar çekici ve bir kaç çocuk arasındaki bir anne kadar saygıdeğer değildir ![]() Bir anne yüreği dibinde af bulunan bir uçurumdur ![]() Anne, her zaman haklıdır ![]() Cennet anaların ayakları altındadır (HZ ![]() Annesinin gönlünü kıran büyük günah işlemiş olur (HZ ![]() Erkekler anneliğin ne olduğunu bilmezler ![]() Anneler, herşeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar ![]() Kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidir ![]() Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün ilk gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz ![]() |
![]() |
![]() |
|