![]() |
Ben+Senin+Benim+Seni+Sevdigimi+Bildigini+Biliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben+Senin+Benim+Seni+Sevdigimi+Bildigini+Biliyorumne guzel bi cumledir bu, asik oldugunu soyleyemezsin ama aslinda bellidir zaten; o da bilmektedir ama anlamamazliktan gelir her zamanki gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hissetmediğin hisleri hissettigini hissetigin an hissettigin his aşktır ![]() ![]() sevdiceğe söylenirken bildiğini bile unutturabilecek karmaşıklıktaki cümleden olma tekerleme ![]() - ben senin benim seni sevdigimi bildigini biliyorum - evet farkettim o yüzden bir daha görüşmeyelim ![]() ![]() - ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hoşçakal ![]() ![]() ![]() _ben senin benim seni sevdigimi bildigini biliyorum _biliyorum _ihhi,ben senin benim sen ![]() ![]() _sus _seni seviyorum _nihayet tekrarla desen en az 3 kere başa alınarak kurulabilecek, sevimli görünümlü cin aşık cümlesidir ![]() - ben senin benim seni sevdigimi bildigini biliyorum - ne dedin sen tekrarla bakiim?! - ben senin bildiğin seviyorum ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - ya bi dakka söyliycem şimdi! ben bildiğini seviyorum benim ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - ben senin beni sevdiğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ay yok bu başkaydı - ![]() ![]() ![]() ahmet çakar tarzı sevginin kelimelere dökülmüş halidir ![]() - sevgili rıza, bana anlatamazsın bunları ![]() ![]() ![]() - hocam, ben hakemlik döneminizden beri sizi sayıyorum, seviyorum ![]() - sevgili rıza, sevgili rıza ![]() ![]() - hı? eeeööö, siz diyorsanız doğrudur hocam ![]() - ne oldu kazım? sen neden sustun? - bana seni seviyorum demedin, daha ne konuşayım? - o zaman sen beni sev, ben senin beni sevdiğini bileyim ![]() - ![]() ![]() ![]() - ya da ben seni seveyim, sen benim seni sevdiğimi bil ![]() - ![]() ![]() ![]() - onu da beğenmediysen sen sev, ben senin benim seni sevdiğimi bildiğini bileyim ![]() ben senin bunun böyle devam edeceğini bildiğini biliyorum ![]() sevgilinin bitmek bilmeyen beni seviooo musaaaan suallerini cevaplamaktan bitkin düşmüş bünyenin verdiği cevaptır ![]() ![]() ![]() -beni seviooo musaaaan alancaaaaan ![]() ![]() ![]() +(hay ben senin!!!) şeey ![]() ![]() ![]() -ayyyyhhhh, eveeeeeet biliyoooooorruuuuuuummm ![]() ![]() ![]() ![]() +(iyi, öyle bilmeye devam et) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|