![]() |
Gratine Edilmiş Fasulyeli Dana Pirzola Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gratine Edilmiş Fasulyeli Dana Pirzola Tarifi6 DANA PİRZOLASI (HERBİRİ 200 GR) 400 GR YEŞİL FASULYE (DONDURULMUŞ) 1 YUMURTA 3 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI 50 GR RENDE GRAVYER PEYNİRİ TUZ KARABİBER Fasulyeleri suda haşlayın ![]() ![]() ![]() Pirzolaları kuvvetli ateşte ve zeytinyağında iki tarafları 5'er dakika* kızartın ![]() ![]() Fasulye püresini pirzolaların iki yüzüne de yayın ve üzerlerine gravyer rendesi serpin ![]() Pirzolaları 220 derece ısıtılmış fırında 10 dakika* gratine edin ve hemen servis yapın ![]() Not: Etin içini kanlı istemiyorsanız pişirme sürelerini arttırabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|