![]() |
Kıtır Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıtır Tavuk TarifiKıtır Tavuk Tarifi Malzemeler: 350 gr ![]() Yarım su bardağı çekilmiş badem 100 ![]() ![]() 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz Çeyrek su bardağı un Tuz Karabiber 1 çorba kaşığı mayonez 1 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu 3 çorba kaşığı portakal suyu Kızartma yağı Yapılışı: Tavuğun kemikleri ve derisi ayrılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kıtır Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıtır Tavuk Tarifibırde resım koysaydınız daha ıyı olacaktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|