![]() |
Pastırma Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırma Kebabı TarifiPastırma kebabı tarifi 4 kişilik Malzemeler: Pastırma (150 gram) Mantar (250 gram, haşlanmış) Sivribiber (4 adet) Domates (4 adet) Kaşar (50 gram, rendelenmiş Hazırlanısı Önceden ince dilimlediğiniz 150 gram pastırmayı ince şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Bir tavaya margarin koyun ve eritin ![]() ![]() Ayrı bir yerde domatesin üzerinden kalınca bir parça kapak çıkarıp, domatesin içini dolduracak şekilde oyun ![]() ![]() ![]() Domateslerin içerisine önceden pişirmiş olduğunuz pastırmayı sıkı bir şekilde yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|