|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alametleri, anlatım, gerçekleşen, işte, kıyamet, kıyametin, resimlerle |
Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım |
|
|
#1 |
|
peri
|
Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle AnlatımGerçekleşen Kıyamet alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım
![]() İlim ortadan kalkacak, cehalet yerleşecek ![]() Sarhoşluk veren içkiler yaygınlaşacak ![]() Çobanlar zenginleşerek bina yapımında yarışacaklar Yüksek binalar artacak ![]() Adam öldürme olayları ve fitne artacak ![]() Elli kadına bir erkek düşecek derecede kadın nüfusu çoğalacak ![]() Kadınlar sosyal konum açısından ön plana çıkarılacak ![]() Kadınlar erkeklere benzemeye çalışacak ![]() Erkekler erkeklerle, kadınlar da kadınlarla yetinecekler Zina açıkça işlenir hale gelecek ![]() Kötülük ve fuhuş yayılacak ![]() Açıklık yayılacak, hayâsızlık çoğalacak ![]() İnsanlar hayatlarından bıkarak ölülere imrenecek ![]() Allah allah diyecek kimse kalmayacak ![]() Geceyle gündüz birbirine eşit hale gelerek kıyametin kopuş zamanı yaklaşacak ![]() Camiler süslenecek, ama ibadete önem verilmeyecek ![]() Cihad ve irşad faaliyetleri terk edilecek ![]() Sadece din dışı ilimler öğrenilecek ![]() Kur'ân'ın önemi insanlar tarafından unutulacak
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım |
|
|
#2 |
|
b@ron
|
Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle AnlatımKur'ân'ın önemi insanlar tarafından unutulacak
|
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle AnlatımAllah razı olsun inşallah o günleri görmeyiz
|