![]() |
Rendang Tarifi Resimli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rendang Tarifi Resimli TarifiRendang Tarifi Resimli Resimli Rendang Yapılışı Resimli Rendang Tarifi Malzemeler 1,5 kg ![]() 2 baş soğan 10 diş sarımsak 1/2 litre hindistan cevizi sütü 2 tatlı kaşığı toz kişniş 1/2 tatlı kaşığı toz rezene 2 tatlı kaşığı toz kimyon 1/4 tatlı kaşığı dövülmüş karanfil 4 küçük acı kırmızı biber 1 sap lemon-grass veya 4 ince dilim limon kabuğu 1 çorba kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı kahverengi şeker Hazırlanışı Eti 3 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı biberleri ince ince kıyıp bir kenara bırakın ![]() Tencereye hindistan cevizi sütünü koyun, kaynamaya başlayınca ateşi kısın ve kaynamaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin içine, soğan ve sarımsak püresini, acı biberleri, limon kabuklarını, şekeri ve limon suyunu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|