![]() |
Abant Usulü Kuzu Kebabı (Bolu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abant Usulü Kuzu Kebabı (Bolu)Abant Usulü Kuzu Kebabı (Bolu) Malzemeler: 1 kilo kuzu eti (irice doğranmış) 500 gram patlıcan 2 adet orta boy soğan 2 adet dolmalık biber Yarım demet maydanoz 3 adet iri domates 1 çorba kaşığı tereyağı Kızartmalık yağ Tuz Sos için: 30 gram tereyağı 3/4 kahve fincanı un 250 gram süt 1 kahve fincanı kaşar rendesi Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Tencereye 1 kaşık tereyağını, kemiksiz kuzu etini ve ince kıyılmış soğanları iyice kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Abant Usulü Kuzu Kebabı (Bolu) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abant Usulü Kuzu Kebabı (Bolu)emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
|