|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kaz, kızartması, resimli, tarifi, tencerede |
![]() |
Tencerede Kaz Kızartması Tarifi Resimli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencerede Kaz Kızartması Tarifi Resimli TarifiTencerede Kaz Kızartması Tarifi Resimli Yapılışı Mazemeleri Mazemeler 1 adetkaz palazı 6 çorba kaşığı sıvıyağ 2 adet orta boy soğan 2 adet küçük havuç 3 diş sarmısak 1 bardak su 2 demet maydanoz Domates (ya da salça) Tuz Yapılışı: Bir tencereye içi temizlenmiş, tütsülenmiş, yıkanmış bir kazın içine 2 demet maydanoz sokulur, daha sonra kaz, ölçülere göre su, küçük parçalara doğranmış bir havuç, dörde bölünmüş soğanlar ve tuz konularak, ateşe konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|