![]() |
Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü TarifiSebzeli Kızarmış Ördek Göğsü Tarifi Malzemeler 4 kişilik 2 büyükçe ördek göğüsü (fileto) 1 küçük sap pırasa 1 parça kereviz (250 q) 1 küçük havuç 1 yemek kaşığı tereyağı tuz karabiber 2 yemek kaşığı sıvı yağ 500 g kırmızı soğan tercihen patates 2 orta boy ekşi elma 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı esmer şeker 2 yemek kaşığı sirke birkaç adaçayı yaprağı ![]() Tarifi Etleri yıkayıp kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sebzeleri ceplerin içine doldurun etleri pamuk ipliği ile bağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları ve elmaları dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri bir tabağa alın ipliği çıkarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|