![]() |
Güveçte Kağıt Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Kağıt Kebabı TarifiGüveçte Kağıt Kebabı Tarifi Lâzım olduğu kadar koyun budundan alınarak ve her kâğıda müsavi miktar isabet edecek şekilde parçalara ayırmalıdır ![]() ![]() ![]() Diğer bir kap içine, çentilmiş soğan, havuç ve patates halitası yapınız ![]() ![]() ![]() Bu çıkınların her birini, ayrı ayrı küçük güveçlere koyup, (Güveç bulunmadığı taktirde, et çıkınlarını biraz aralıkla yan-yana tepsiye dizip) mutedil ateşte fırına salınız ![]() ![]() Fırından çıkarılan güveçlerden çıkınlar tabağa alınıp sicimleri kesildikten ve kâğıdı açıldıktan sonra, nefis bir kebap önünüzdedir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güveçte Kağıt Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Kağıt Kebabı Tarifideğişik bir anlatım emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
|