![]() |
Tavuk Göğüsü Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Göğüsü Tava TarifiTavuk Göğüsü Tava Tarifi Malzemeler İstenilen ölçüde kemiksiz tavuk göğüs bonfile 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ (mısır özü) Göğüs bonfileler ince ince doğranır, doğramadan önce birkaç saat buzlukta bekletilirse döner gibi ince ince dogramak daha kolaylaşır ![]() Sütle yağ çırpılır ![]() ![]() Teflon tavada iki tarafı kızartılıp tabağa alınır ![]() İsteğe göre tuz, kekik, kırmızı biberle tatlandırılır ![]() Pilav veya haşlanmış mevsim sebzeleri ile servis yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
|