![]() |
Mantarlı Hindi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Hindi Tarifi750 gram kuşbaşı kesilmiş hindi eti 1 adet kuru soğan 2 su bardağı ufak boy mantar 2 adet domates 3 adet sivribiber 50 gram margarin Tuz Kırmızı pul biber Rendelediğimiz kuru soğanı, kuşbaşı doğranmış hindi etleri ile birlikte margarin yağında kavuralım ![]() Kuşbaşı kestiğimiz sivribiberleri ve mantarları da ilave edip, kavurma işlemine devam edelim ![]() Domateslerin de kabuklarını soyup kuşbaşı kestikten sonra, baharatlarla birlikte tencereye ilave edelim ![]() Domatesler eridiği zaman, eğer ihtiyaç varsa 1 su bardağı kadar sıcak su koyup, ağzı kapalı olarak biraz daha pişirerek sıcak sıcak servis yapalım ![]() Not: İsteyenler, 20-25 adet arpacık soğanı mantar ile birlikte tencereye ilave ederek lezzetlendirebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
|