![]() |
Kamaboko Tarifi ( Japonya ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamaboko Tarifi ( Japonya )Kamaboko Tarifi ( Japonya ) Malzemeler Dil (Veya pisi balığı filetosu) 500 gr ![]() Mısır unu 2 çorba kaşığı Şeker 1 çay kaşığı Soya sosu 1 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşığı Soguk Su 1 bardak Siviyag veya icyagi Yapılışı Balığın bütün kılçaklarını ayıklayın ve kıyma kivamina gelene kadar makineden çekin ![]() Mısır ununu, şekeri, soya sosunu ve tuzu, bu kıymayailave edip karistirin ![]() Bu arada yağı harlı ateşte kızdırın ![]() Balık karışımını küçük toplar halinde, nar gibi kızartın ![]() Sonra kâğıt peçetede yağını süzerek sıcak sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|