Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
füme, somon, tapaslı, tostada

Füme Somon Tapaslı Tostada

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Füme Somon Tapaslı Tostada



Füme somon tapaslı tostada

Malzemeler:

300 gr füme somon, jülyen doğranmış, 60 gr közlenmiş kırmızıbiber, 4 yaprak göbek salata, 140 gr mayonez, 3 çorba kaşığı limon suyu, kapari, tuz, karabiber Tostada için: 8 dilim odun fırın ekmeği ya da kepek ekmeği, sızma zeytinyağı, 2 adet olgun domates, ikiye bölünmüş

Hazırlanışı:

Fırını 200 derece ısıtın Ekmek dilimlerini altın rengi alıncaya kadar fırınlayın Fırından çıkan ekmeklerin bir yüzlerine fırça yardımıyla zeytinyağını sürün İkiye böldüğünüz domatesleri kızarmış ekmeklerin üstüne, ezercesine bastırarak suyun emilmesini sağlayın Bir kapta jülyen doğranmış füme somon, közlenmiş biber ve göbek salataları karıştırın Mayonez, limon suyu ve karabiberle tatlandırın Tostadan üstüne bu karışımı bölüştürün Servis tabağına alıp tostadaların ortasına kapariyle süsleyin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.