Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebap, kestaneli, tarifi

Kestaneli Kebap Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Kebap Tarifi



Kestaneli Kebap Tarifi

300 gr kestane
750 gr kuzu eti
Yarım kg arpacık soğanı
2 adet iri havuç
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım litre su
Defne yaprağı
tarçın
tuz

Et zeytinyağında suyunu salıp çekince, arpacık soğan ve halka şeklinde doğranmış havuç katılır, bir süre kavrulur, su eklenir, havuç yarım pişince ayıklanmış kestane, 1 yaprak defne, az tarçın ve tuz konur, kısık ateşte en az yarım saat pişirilir, servisten hemen önce defne yaprağı alınır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.