![]() |
Baharatlı Ve Keçi Peynirli Piliç Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Ve Keçi Peynirli Piliç Sarma TarifiBaharatlı ve Keçi Peynirli Piliç Sarma Tarifi 4 adet piliç göğsü 125 gr ![]() 1/2 adet limonun suyu 1/2 demet maydanoz 3 adet arpacık soğanı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 adet domates Taze fesleğen Taze kekik Tuz Piliç göğüslerin üzerine yağlı kağıt koyarak her birini elinizle kesme tahtası arasında sabit olarak tutun ve yatay olarak göğsün dörtte üçünü kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gögüslerin yağlı kağıdı kaldırarak ortasından başlayarak, spatula ile peynirli karışımdan düzgün bir şekilde yayın ve rulo yapın ![]() ![]() ![]() Tencerenin yarısına kadar su doldurup kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|