Balık Kısır Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balık Kısır TarifiBalık Kısır Tarifi 2 su bardağı pilavlik bulgur 300 gr ayıklanmış beyaz etli balık 5-6 adet yeşil taze soğan 2 orta boy sert domates 2 orta boy salatalık 2-3 sivri biber 2 limon 3 diş sarımsak yarım demet maydanoz tuz pul biber 5 kaşık zeytinyağı Arzu edilirse renk vermek için yarım kaşık biber salçası Beyaz etli ayıklanmış balıkları 2 dakika kadar sirkeli, tuzlu suda haşlayın 2 kaşık kızgın yağda 2-3 dakika kızartın Bulguru ayıklayın ve derin bir tencereye koyun İçine ince doğranmış sarımsakları katın ve üzerine 2 – 2,5 bardak sıcak su ekleyip kapağını kapatın Bulgur yumuşayıp şişene kadar bekleyin Soğanları, biberi, kabukları soyulmuş domatesleri ve salatalıkları ince ince doğrayın Bulguru geniş bir tepsiye alın Yağ, tuz, biber ve salça ile birlikte yoğurun Limon suyunu ekleyin Doradığınız tüm sebzeleri ve balıkları ekleyip, iyice harmanlayın Servis tabağına alın, maydanozla süsleyin
|
|
Balık Kısır Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balık Kısır Tarifibalık kısır ne yaa öle şey mi olur bu ustada amma sallamış isimleri balıkda kısırda ayrı olur 2 si bi arada düşünemiyorum bile
|
|
Balık Kısır Tarifi |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balık Kısır Tarifibalıkla yapılamayan yemek yokki ![]() tatlısı bile var![]() kısırada olur ablam![]() )
|
|
Balık Kısır Tarifi |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balık Kısır Tarifitatlısı mı ııyyykk düşünemiyorum bile |
|
|
|