![]() |
Balık Kısır Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Kısır TarifiBalık Kısır Tarifi 2 su bardağı pilavlik bulgur 300 gr ayıklanmış beyaz etli balık 5-6 adet yeşil taze soğan 2 orta boy sert domates 2 orta boy salatalık 2-3 sivri biber 2 limon 3 diş sarımsak yarım demet maydanoz tuz pul biber 5 kaşık zeytinyağı Arzu edilirse renk vermek için yarım kaşık biber salçası Beyaz etli ayıklanmış balıkları 2 dakika kadar sirkeli, tuzlu suda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balık Kısır Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Kısır Tarifibalık kısır ne yaa öle şey mi olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balık Kısır Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Kısır Tarifibalıkla yapılamayan yemek yokki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balık Kısır Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Kısır Tarifitatlısı mı ııyyykk düşünemiyorum bile |
![]() |
![]() |
|