![]() |
Tavuk Pirzolası Tarifi ( Rusya ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Pirzolası Tarifi ( Rusya )Tavuk Pirzolası Tarifi ( Rusya ) Tavuk Pirzolası 1/2 kg ![]() 1/2 çay fincanı süt 2 çorba kaşığı kaymak veya krem Galeta unu maydanoz 35 gr ![]() sıvıyağ taze çekilmiş karabiber tuz Pozharskie (Pojarskiye) Rusların ünlü tavuk kroketidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün Rus Çarlarından biri ünlü bir restorana gelerek "dana pirzolası" ister ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk kıymasını süt, tereyağı ve kaymak ile birlikte yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Pojarskiye'leri dilerseniz önceden hazırlayıp, buzdolabında bekletebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|