![]() |
Kırmızı Biberli Dana Tarifi ( Macaristan ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Biberli Dana Tarifi ( Macaristan )Kırmızı Biberli Dana Tarifi ( Macaristan ) 1 kg ![]() 100 gr ![]() 2 baş soğan 2 domates 3 kırmızı dolmalık biber 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı ekşi krem 2 çorba kaşığı toz kırmızı biber tuz Dana etini kuşbaşından büyük parçalar halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi biraz açıp tencereye etleri ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleriniz piştiği zaman unu ekşi kremle biraz çırpıp pişen yemeğin üzerine yavaş yavaş karıştırarak ilave edin ve 1-2 dakika çok kısık ateşte kaynatmadan pişirip tencereyi ateşten alın ![]() Yemeğinizi derin bir servis kabına alıp yanında haşlanmış patates ve lahana turşusuyla servis yapın ![]() Yemeğiniz piştiği zaman yağma oturmalıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|