![]() |
Yataktaki Yalanlar Ve İşin Gerçeği! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yataktaki Yalanlar Ve İşin Gerçeği!Yatakta işler iyi de gitse kötü de mutlaka sonrasında konusu açılır! Erkekler duymak istediğimiz şeyleri duymanın bizi mutlu edeceğini sandıklarından yalan söylerler ![]() ![]() ![]() YALAN - 1 Bir kadın bir erkekle, ilk kez beraber olduğunda, seks sırasında aralarında geçen konuşmalar genellikle aynıdır ![]() Soru: (erkek) Hayatım, bundan önce kaç kişiyle beraber oldun? Yanıt: İki ya da üç kişi ![]() ![]() GERÇEK: Kadınlar ilk ilişkilerini kolay kolay unutmazlar ![]() ![]() ![]() ![]() YALAN - 2 Yataktayken "hamilelik" konusu mutlaka gündeme gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: (erkek) Bebeğimizin kime benzemesini istersin? Yanıt: (kadın) Tabii ki sana benzeyecek tatlım ![]() İç ses: Aman Allah'ım, lütfen bana benzesin (!) ![]() ![]() ![]() GERÇEK: Kadınlar doğacak çocuklarının kendilerine benzemesini çok arzularlar ![]() YALAN - 3 Sevişme bittiğinde, genellikle, erkek veya kadın "nasıldı?" sorusunu mutlaka sorar ![]() ![]() Soru: (erkek) Nasılsın canım, nasıldı? Yanıt: Çok iyi, böyle harika hissediyorum kendimi ![]() İç ses: Aman tanrım, öküz gibi üzerimden kalmadı iki saat, hadi ben de orgazm olsam neyse, adam keyiften bizi unuttu ![]() GERÇEK: Bazı kadınlar, orgazm olamadıklarını gizlerler veya da orgazm taklidi yaparlar ![]() YALAN - 4 Erkekler de, vücutlarına önem verirler ![]() ![]() ![]() Soru: (erkek) Nasıl buldun vücudumu? Yanıt: Harika bir vücudun var, kaslarını geliştirmişsin ![]() İç ses: Adamın göbeğinin her tarafı yağ bağlamış, kendini eros sanıyor hala ![]() ![]() GERÇEK: Erkekler genellikle kadınların erkekte estetiğe önem vermediğini düşünür ama göbekli erkeklerden kadınların hoşlanmadığı da gerçek ![]() YALAN - 5 Erkeklerin, "penis ölçüsü" hakkındaki takıntıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: (erkek) Nasıl, büyük mü benimki ![]() Yanıt: Evet, tam istediğim gibi ![]() İç ses: Şuna bak, fasülye gibi, nasılda havalara giriyordun, bak foyan meydana çıktı ![]() GERÇEK: Bu sorudan kadınlar genellikle hoşlanmaz ![]() ![]() ![]() YALAN - 6 Erkekler, bir kadınla cinsel birlikteliğe girmeden önce farklı tablolar çizerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: (erkek) Canım benim, uyu istersen? Yanıt: Uykum yok ki, hani sabaha kadar sevişiyorduk ![]() İç ses: İşi bitirdin, senden iyisi yok ![]() ![]() GERÇEK: Ne yazık ki, sevişmenin süresi konusunda erkekler ve kadınlar pek anlaşamaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yataktaki Yalanlar Ve İşin Gerçeği! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yataktaki Yalanlar Ve İşin Gerçeği!İlginçmiş |
![]() |
![]() |