![]() |
İlk Gece Korkusu Toplumsal Etkiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Gece Korkusu Toplumsal Etkiler![]() Hemen hemen her bayanın aklında yaşamadan soru işareti olarak kalan ilk gece korkusuna biraz değinmek isterim ![]() ![]() Bir kadın için ilk cinsel ilişki deneyimi çok önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebeblerine inecek olursak; Ülkemizde hala kız çocuklarımıza aşılanan ahlaki yapıyı incelemekte fayda görülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler yapılabilir hususuna gelecek olursak; Aslında çok şey yapılabilir öncelik ebeveyne düşüyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Gece Korkusu Toplumsal EtkilerGittikçe daha az yaşanan bir sorun olsa da hala var olan korkular ve yaşanan durumlar bunlar ![]() ![]() Ayrıc konuyu aradım bulamadım Özgün konu için tebrikler diyorum Rep |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Gece Korkusu Toplumsal EtkilerÖzellikle ergenlik dönemi sorunları ve cinsellik sorunları hala varlığını sürdürüyor bugün bir anket düzenlense kaç kız öncesinde yeterli bilgiyi aldığını söyleyecektirki ve tabi birde aile ve toplum baskısı ve ayıp kavramı var aşılması en güç konuda bu olsa gerek |
![]() |
![]() |
|