![]() |
Seksin Faydaları ( Seksin Yararları ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )Seksin faydaları ndan biri de cildi gençleştirmenizi sağlar ![]() ![]() Düzenli seksin faydaları vücut güzelliğinizi sağlar ![]() ![]() Düzenli Seksin faydaları, denildiğinde ayrıca nefes kontrolünüzü arttırarak bronşlarınızı büyüterek ciğerlerinizi genişletir ve daha rahat nefes alabilirsiniz ![]() ![]() Düzenli seksin yararları, Düzenli seksin yararlarından bir tanesi de moralinizin yüksek olmasını sağlamaktır ![]() ![]() Canınız seks yapmak istemese bile düzenli seksin yararları akışını bozmamak adına seks yapılmaya devam edilmelidir ![]() Düzenli seksin faydaları ile göğüslerinizin daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz ![]() ![]() Düzenli seksin yararları vücudunuzdaki kireçlenmeleri engeller ve eklem yerlerinizdeki oluşacak kireçlenmeleri engeller ![]() Düzenli seksin faydaları evinizin huzurunu sağlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )Zaten insanlar seksi anlık ihtirasları için değil de yukarıda anlatılan faydalı bilgiler için seviyor Teşekkürler bilgilendirme için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )bence anlık ihtiraslar için tercih edilmeli kuzu hayırdır bu konular neeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Zaten insanlar seksi anlık ihtirasları için değil de yukarıda anlatılan faydalı bilgiler için seviyor Teşekkürler bilgilendirme için rica ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )GöLGe´isimli üyeden Alıntı bence anlık ihtiraslar için tercih edilmeli kuzu hayırdır bu konular neeeee her gün bir bölümle ilgilenmeye ve bir şeyler paylaşmaya karar verdim yavrum e kırmızı ruj aldık aksam içimden bu konuyla baslamak geldi ayıp mı yahuu dogal şeyler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )potito´isimli üyeden Alıntı her gün bir bölümle ilgilenmeye ve bir şeyler paylaşmaya karar verdim yavrum e kırmızı ruj aldık aksam içimden bu konuyla baslamak geldi ayıp mı yahuu dogal şeyler aaaa ne ayıbı canım benim gerekli şeyler bunlar ellerin dert görmesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )yapıştırrr ,, aferim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )O zaman ne diyoruz: Savaşmayalım sevişelim;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksin Faydaları ( Seksin Yararları )Hangi insan sağlığı için bunu yapıyordurki inanmam ben buna |
![]() |
![]() |
|