![]() |
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!ABD'de yapılan bir araştırma, cep telefonundan atılan mesaj sayısıyla cinsellik arasında paralellik kurdu ![]() ABD’deki Case Western Reserve Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, cep telefonlarından günde 120 adetten fazla kısa mesaj çeken gençlerin, diğerlerine göre daha fazla cinsel ilişkiye girdiği belirlendi ![]() Bu gençlerin, diğerlerine göre daha fazla alkol ve uyuşturucu kullandığı da ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!ne alaka ya ben en az 200 tane msj yazıyorumdur günde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!Ben hiç yazmıyorumhep aramayı tercih ederim,sesini duymalıyım dostumun,arkadaşımın benim durum vahim desenize |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!Bu Amerikalıların hiç işi gücü yok valla, Şimdi herkes birbirini kollıycak kim fazla mesaj çekiyor diye ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!İçinizde kim Avea'dan 5000 bedava sms yaptı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!ne 5000 i 1100 yapıyorum ne bu şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!bu olayı babam 2 yıl önce keşfetmişti zaten yolda elinde zırt pırt mesaj çeken gençlerı görunce oglum bunlar yoldan cıkmış demişti |
![]() |
![]() |
|