Paragon Partition Manager Enterprise Server Edition

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yazılım, sabit disklerin yedeğini alarak, tüm sürücülerin bölme işlemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadır Bununla yetinmeyen yazılım, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır Bölme işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen işletim sisteminden izole ederek yapmaktadır

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşır Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında, işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar Bazı şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak mümkün olmamaktadır Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcı sabit diski bölme zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyacı varsa?

Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir Bölme işleminde kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi şeklinde bölmektedir Yazılım sabit disk büyüklüğünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanılmasını sağlamaktadır Bölme işlemini veri kaybı olmadan yapmaktadır Bootable cd ile bozulmuş işletim sistemini tamir edebilmektedir

Özellikler:

Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir

Yazılım, yeni-yeniden şekillendirme teknolojiyle, NTFS işletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkanı sağlamaktadır

Özgün akıllı bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytını bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir

Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu değiştirmeden sabit disklere biçim vermektedir

Yazılım, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayarı kurmak zorunda bırakmamaktadır

Bölme yönetmeni, windows algoritmaları ile uyumlu olan kendi algoritmalarını kullanmaktadır

Yazılım, işletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayrı ayrı çalışabilir

Çabuk kopya modu, varsayılan olarak kullanılmaktadır Bu mod yazılımında, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadır

Kötü kopya modu, kullanılmamış olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir Bu mod, kullanıcıya bölme-bounded yazılımla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlıdır Yazılımları kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini sağlayabilmektedir

Fonksiyonu yeniden şekillendirmeye müsaittir Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklüğünü değiştirebilirsiniz

Sabit disk bölme büyüklüklerinin değişimi, hedef sabit disk büyüklüğüne göre mümkündür

Sabit disk'te oluşan kötü alanları izole edebilme veya onarabilme yeteneğine sahiptir Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadır Kötü alanları izole ederek sabit diskin verimli ve yüksek kapasite ile kullanılmasına olanak sağlamaktadır

NOT: Yazılım demo sürümünde yukarıda bahsedilen işlemleri kısıtlamalı olarak yapmaktadır

Sürüm : 85 Boyut : 242 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows NT/2000/2003/XP Üretici Firma : Paragon Software Group

http://downloadparagon-softwarecompmese_demoexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com