Prof. Dr. Sinsi
|
Objectrescue Pro
ObjectRescue Pro
ObjectRescue Pro, çoklu ortamda kayıp verilerinizi kurtarmaya yarayan bir programdır SmartMedia kartlarındaki, MultiMedia kartlarındaki(MMC), güvenli dijital kartlardaki(SD), parmak belleklerdeki, CD/DVD disklerindeki, IBM mikro sürücülerindeki, sabit disk sürücülerindeki, disketlerdeki verileri kurtarır
Özellikleri:
Kolay kullanımlı sihirbaz arayüz
Tüm dijital aygıtlarla ve kart okuyucularla çalışma
Bozulan medyalardan kurtarma yapma
Formatlanan medyadan kurtarm yapma
Silinen ve bozulan dosyaları kurtarma
Yazılımın kurtarabileceği dosya türleri;
GIF ( gif), Bitmap ( bmp), JPEG ( jpg, jpeg), PNG ( png), Corel Draw ( cdr), Windows Metafile ( wmf), Gerçek Yazı Tipleri ( ttf), PaintShop Pro ( psp), Photoshop ( psd), Postscript ( eps), Tagged ( tiff), Simge Dosyası ( ico)
AIFF Sesi ( aif), MP3 ( mp3), MIDI ( mid, midi, rma), Real Media ( rm, ra), Wave ( wav), Creative Voice File ( voc), Audio Visual Research ( avr), AU Sesi ( au)
AVI ( avi), Windows Media ( asf, wmv, wma, wm), MPEG ( mpg, mpe, mpeg), QuickTime Filmleri ( mov), 3d Studio Max ( max), 3d Studio Max ( 3ds), Microsoft Reader ( lit)
Adobe PDF ( pdf), HTML Yardım dosyaları( chm), Yardım dosyaları ( hlp), HTML Web Sayfaları ( html), MS Excel ( xls), MS PowerPoint ( ppt), MS Publisher ( pub), MS Project ( mpp), MS Word ( doc), MS Visio ( vsd), MS Works ( wps), Zengin Metin Türü ( rtf), Microsoft Write ( wri), WordPerfect ( wpc), QuattroPro ( wq1)
PkZip, WinZip ( zip), RAR ( rar), Microsoft Cabinet ( cab), TAR ( tar), LZH ( lzh), GZIP ( gzip), ACE ( ace), AIN ( ain), ARJ ( arj), BZIP ( bzip), GZip ( gzip), HA ( ha), HYP ( hyp), IMP ( imp), JAR ( jar), RK ( rk), UC2 ( uc2), Z(Unix) ( z), ZOO ( zoo)
Kendi Açılır Dosya ( exe), Kendi Açılır COM Dosyası ( com)
Sürüm : 5 1 Boyut : 1 72 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : ObjectRescue com
http://www objectrescue com/download  epro_setup exe
frmsinsi net ObjectRescue Pro
Hakkında ObjectRescue Pro
|