![]() |
Windows Vista Service Pack 1 Sp1 Final |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Vista Service Pack 1 Sp1 FinalWindows Vista Service Pack 1 SP1 Final Windows Vista işletim sistemi için gerekli olan yamaların Microsoft tarafından toplu bir paket haline getirilip yayınladığı Service Pack 1 sürümüdür ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli NoT: * Service Pack kurulumu için işletim sisteminizin orjinallik doğrulaması gerekmektedir ![]() ![]() * Sisteminize kurmadan önce yedeğini almayı unutmayınız ![]() Microsoft'un kullanıma sunduğu bu servis paketini, Windows Vista (32-Bit) işletim sisteminize yükleyerek sisteminizi güncelleyebilirsiniz ![]() ![]() Windows Vista SP1, 9 Nisan'dan itibaren Türkçe de dahil olmak üzere tam 36 dilde kullanıma sunulacak ![]() Bu servis paketi, sadece (5 Dil) İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca, İspanyolca Windows Vista sürümler içindir ![]() Bu servis paketi, sadece Windows Vista x86 (32-Bit) sürüm içindir ![]() ![]() Windows Vista SP1 x64 (64-Bit) (5 Dil) sürümünü buradan bilgisayarınıza hemen indirebilirsiniz ![]() Sürüm : SP1 Final Boyut : 434 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows Vista Üretici Firma : Microsoft Corp ![]() http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|