Windows Vista Service Pack 1 Sp1 Final

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Windows Vista Service Pack 1 Sp1 Final

Windows Vista Service Pack 1 SP1 Final

Windows Vista işletim sistemi için gerekli olan yamaların Microsoft tarafından toplu bir paket haline getirilip yayınladığı Service Pack 1 sürümüdür Önemli yamaların bulunduğu bu pakette sistemin performansını önemli ölçüde arttıracak bir çok güncelleme dosyası bulunmaktadır Güncellenmiş sürücüler, DirectX 101 desteği, Windows sorun gidericilerin iyileştirilmesi, arka plan transfer sistemi sorunları, Direct3D desteği, sistem açıkları gibi önemli güncelleştirmeleri de içermektedir

Önemli NoT:

* Service Pack kurulumu için işletim sisteminizin orjinallik doğrulaması gerekmektedir Kuruluma geçmeden önce işletim sisteminizin orjinalliği doğrulanacaktır

* Sisteminize kurmadan önce yedeğini almayı unutmayınız

Microsoft'un kullanıma sunduğu bu servis paketini, Windows Vista (32-Bit) işletim sisteminize yükleyerek sisteminizi güncelleyebilirsiniz Bu seferki servis paketi (5 Dilde Bağımsız) tek pakette geliyor

Windows Vista SP1, 9 Nisan'dan itibaren Türkçe de dahil olmak üzere tam 36 dilde kullanıma sunulacak

Bu servis paketi, sadece (5 Dil) İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca, İspanyolca Windows Vista sürümler içindir

Bu servis paketi, sadece Windows Vista x86 (32-Bit) sürüm içindir 64-Bit sürümde çalışmaz

Windows Vista SP1 x64 (64-Bit) (5 Dil) sürümünü buradan bilgisayarınıza hemen indirebilirsiniz

Sürüm : SP1 Final Boyut : 434 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows Vista Üretici Firma : Microsoft Corp

http://downloadmicrosoftcom/downlo-X86-wave0exe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com