![]() |
Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Kutusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye KutusuSeni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Kutusu ![]() Seni Seviyorum Çünkü Saçların ellerimin arasında kayıp giderken dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi Her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor ![]() Her gülümseyişin karamsarlığı yıkıyor,mutsuzluğu parçalıyor Seni seviyorum çünkü,seni sevmeyi,sana dokunmayı, seni dinlemeyi,sana bakmayı, seni koklamayı ![]() seninle paylaşmayı seviyorum ![]() Seni sen olduğun için seviyorum Kadife Kalp Kutu İçerisinde; •2 Adet Kalp Şeklinde Çikolata •1 Adet Kuş Tüyü Gül •100 Adet Seni Seviyorum Çünkü ile başlayan mesajlar bulunmaktadır ![]() İşte 100 Adet Seni Seviyorum Çünkü ile Başlayan Cümlelerden Bazıları; Sevgilim ben seni seninle yaşıyorum,Çünkü seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz olmaz çünkü;Mücadelerle dolu bu hayatta sen benim güç kaynağımsın ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM! ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Canımdan bir damlasın ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Sensiz bir yaşamı artık düşünemiyorum ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim,sen varsın ![]() ![]() ![]() HTML Kodu:
http://www.hediyedenizi.com/Hediye-/356234/35/Sevgililer_Gunu/Seni_Seviyorum_Cunku_Bir_Suru_Nedenim_Var_Hediye_K utusu.htm |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|