![]() |
Bilmeni İsterim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilmeni İsterim![]() Bilmeni İsterim ![]() ![]() ![]() Uzaklaşıp ufkumdan her gidişinde Sonbahara dönerdi zaman Boğucu bir hasret kalırdı senden geriye Ama ben inatla direnirdim yokluğuna Gelecektin çünkü biliyorum ![]() ![]() Sana inandığım kadar, İnamıştım buna da ![]() ![]() ![]() ![]() Seni şiirle ![]() ![]() ![]() Seni inatla ![]() ![]() ![]() Ve türklerle bekledim ![]() Düşlerime, Sigara dumanının karıştığı gecelerden çokca yaşadım ![]() Hayra yormadım gördüğüm rüyaları Islanmadım sensiz yağmurlarda Ve ısınamadım bu şehrin güneşinde ![]() Sensiz geçirdiğim kışın buzları Öylece duruyor iliklerimde ![]() ![]() ![]() Çok zaman geçti Ve sen gelmeyeceksin biliyorum ![]() ![]() ![]() Ama inan ki, Dönüşünü beklerken hiç acı çekmedim Seni özlemek; Seninle yaşamak kadar güzeldi sevdiğim ![]() ![]() ![]() Dönseydin ne iyi olurdu Böyle yarım kalmazdı hiçbir şey Ve boynu bükük durmazdı hasretim ![]() ![]() ![]() Şimdi bir kez olsun tutamayacağım ellerinden ![]() ![]() ![]() Artık gözlerine dalmak da yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz bir şiire başlamak nasıl olacak kim bilir? Hiç gelmeyecek olsan da bilmeni isterim; Sevgim koşulsuzdu ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni, Bencillikten çok uzak bir yerde bekledim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bilmeni İsterim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilmeni İsterimGüzel Özlem Şiirleri Özlemini Aşamıyorum Yüreğim dalıyor uzarlara Güllerin açmadığı, Güneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık hüzün Sensizken bir an bile Gülmüyor yüzüm Gönlüm esir düştü Özlemini aşmaya yetmiyor gücüm |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|