|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açılmasıyla, kapanması, okulların, oldu, pakistanda |
![]() |
Pakistan'da Okulların Açılmasıyla Kapanması Bir Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Pakistan'da Okulların Açılmasıyla Kapanması Bir Oldu![]() PAKİSTAN'DA OKULLARIN AÇILMASIYLA KAPANMASI BİR OLDU Birleşmiş Milletler güvenlik endişesi nedeniyle Pakistan'ın kuzeybatısındaki uzun dönemli kalkınma faaliyetlerini durduruyor ![]() ![]() Ravalpindi'de saldırı: 22 ölü Pakistan'ın başkenti İslamabad yakınlarındaki Ravalpindi kentinde meydana gelen patlamada ölü sayısı 22'ye çıktı, çok sayıda yaralı var ![]() Patlama, daha önce baskına uğrayan ordu karargahı yakınlarında bulunan ve yabancılar tarafından kullanılan bir otelin arka bölümünde meydana geldi ![]() Patlamanın etkisiyle çevredeki binalarda ağır hasar meydana geldi, yardım ekipleri ve ambulanslar bölgeye sevk edildi ![]() Ravalpindi Eğitim Müdürlüğü, 15 gün aradan sonra bugün eğitime başlayan okulların yeniden kapatıldığını açıkladı ![]() BM'de güvenlik endişesi BM açıklamasında, bu kararın, Pakistan ordusunun militanlara karşı operasyonlar yürüttüğü aşiret bölgelerinde ve Kuzey Batı Sınır eyaletinde uygulanacağı belirtildi ![]() Açıklamada, BM'nin yalnızca insani yardım, güvenlik operasyonları ve BM Genel Sekreteri'nin tavsiye ettiği diğer gerekli temel operasyonlara odaklanacağı ifade edildi ![]() BM Sözcüsü Emine Kemal de BM'nin halen hangi programları askıya alacağını değerlendirdiğini söyledi ![]() Pakistan'da son zamanlarda militanların saldırdığı yerler arasında bir BM bürosu da vardı ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|