|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, aöf, başladı, başvuru, başvuruları, internet, kayıt |
![]() |
Aöf 2011 Ön Kayıt Başvuruları Başladı İnternet Başvuru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aöf 2011 Ön Kayıt Başvuruları Başladı İnternet BaşvuruAöf 2011 Ön Kayıt Başvuruları Başladı İnternet Başvuru Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna bağlı olarak ön kayıtlar sonunda kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların internet başvuru ve kayıt işlemlerinin başladığı bildirildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt olamayacak ![]() ![]() ![]() ”İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu”na ”http://forumsinsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -KAYIT İŞLEMLERİ- Kayıt işlemleri 16 Ekim mesai bitiminde sona erecek ![]() ![]() Kayıt için adayların tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile 23 Eylül-16 Ekim tarihlerinde Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurmaları gerekiyor ![]() Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 17, 19, 20 Ekim tarihlerinde bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek ![]() ![]() ![]() Kayıt belgeleri eksik olanların kayıtları yapılmayacak, belgeleri tamamlamak üzere ek süre de verilmeyecek ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|