![]() |
Ölüm Elbiseleri - Ömer Gürdal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalÖlüm Elbiseleri Kitap Özet - Ömer Gürdal Kitapları - Ölüm Elbiseleri Kitap Tanıtım - Ölüm Elbiseleri Kitap Fiyatı - Ölüm Elbiseleri Ön Okuma Kitap Özet "Sık kafasına öyleyse! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Aşk ve sevgi, örgütte ihanet kadar büyük suçtur ![]() ![]() ![]() ![]() "Daraz, çıldırdın mı?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir öfkeyle bağırdı; "Kollarını kırın! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Daha kaç kışı dağda geçireceksin?" "Yeter Çiya! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Arka Kapak) Ölüm Elbiseleri (Dağlarda Yaşanan Ürpertici Gerçekler) Ömer Gürdal Akis Kitap / Roman Dizisi Yayın Yönetmeni : Bilal Özbay Kapak Tasarımı : M ![]() İç Tasarım : Burhan Maden Editör : İbrahim Özbay Düzenleme : İbrahim Özbay Türkçe 198 s ![]() ![]() İstanbul, 2011, 1 ![]() ISBN : 9786051290218 Etiket Fiyatı : 12,00 TL (KDV Dahil) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer Gürdal |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalMuhteşem bir roman! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalÇok etkilendim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalBir günde bitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer Gürdalson yıllarda okuduğum en iyi romandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|