![]() |
Bu Sevdanin Ateşi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Bu Sevdanin Ateşi..![]() Hep ertelenen bir an hiç yaşanmamaya mahkumdur ![]() ![]() ![]() tükenir gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasretle beklenen gelmez hiç bir zaman o hasreti yalnız tüketirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılanlar yıllar geçsede üstünden hep aynı acıyı çeker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dindiremeyen ![]() ![]() ![]() Şöyle dimdik durup rüzgara karşı ''Ey hayat sen şavklı sularda bir dolunaysın, aslında yokum ben bu oyunda, ömrüm beni yok saysın'' diyerek çekip gitmek gelir aklına, Bedeninizin parçalanması hiç umrunda değildir, ama sevdiği uğruna ölenlerden olmak istemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana düşer ![]() Her şeye rağmen korkutmasın seni bu sevdanın ateşi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|