![]() |
Arkadaşım Can Eriği |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Arkadaşım Can EriğiAnnem ve babamın sıcacık ilgisi beni mutlu ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koşarak yanına gittim ![]() ![]() Atkımı sardığım yerlerden şıpır şıpır sular akmaya başladı ![]() - Aferin Ceren! Bak, onu sevdiğini anlayan erik ağacı sevincinden ağlıyor, dedi ![]() O günden sonra erik ağacıyla çok iyi arkadaş olduk ![]() Aradan günler geçti ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne bu hâl dostum? dedim hayretle ![]() O da mutlu bir şekilde: - Ne olacak, bahar geldi artık ![]() ![]() - Onun için mi yemyeşil elbiseler giydin, deyince yeşil yeşil gülümsedi ![]() - Evet biz de bayramda en güzel elbiselerimizi giyeriz ![]() ![]() Sabırsızlıkla o günün gelmesini bekledim ![]() ![]() ![]() Yeni yeni arkadaşları vardı dallarında ![]() ![]() ![]() - Bir hafta sonra yine beklerim, dedi sevinçle ![]() ![]() Bir haftayı zor geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() - Aman Allah’ım bu ne güzellik, demekten kendimi alamadım ![]() Bir gelin gibi süzülerek: -Şimdi de çiçek bayramını kutluyoruz, dedi ![]() Aradan bir ay geçince yine çok şaşırdım ![]() ![]() ![]() ![]() - Can dostum Ceren, bunlar can eriği, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olaydan sonra arkadaşlığımız daha da pekişti ![]() ![]() ![]() Ben de arkadaşım erik ağacını unutmadım ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|