![]() |
Bıçak Tatlısı Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıçak Tatlısı Tatlı TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A 1 Paket Margarin 2 Su Bardağı Süt 3 Su Barağı Un 1 Adet Yumurta Şerbet İçin: 500 gr Şeker 1,5 Su Bardağı Su[*]1/2 Limonun SuyuTarifin HazırlanışıÖnce şerbeti hazırlayın ![]() ![]() ![]() Limon suyunu ilave edin ![]() Derin bir kapta margarini eritin ![]() ![]() ![]() Unu azar azar ekleyin ![]() ![]() Hamur ılınınca,yumurtayı ekleyin ![]() ![]() ![]() Elinizle düzeltin ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|