Yüreğime Yar Değdi... |
|
|
#1 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Yüreğime Yar Değdi...![]() Yürekce Bir Sevda benimkisi, Tutulalı, Hayat Zindan, Yemek, İçmek, Ne Mümkün…… ![]() ![]() Ancak Sarardım ve Soldum……… Bilmedilerki, Bir İstanbul gününde, Boğazın Birazda Deli halinde, YÜREĞİME YAR DEĞDİ ………… Ay yüzü, Ciğerimi yaktıda geçti, Dağladıda geçti…… ![]() ![]() Her nefesime Prangasını vurdu, Çiçekler lal Kaldı, Güneş Onunla Doğdu Onunla battı, Yıldızlar, Herbiri Ateş böceği, Sanki Kara Gözlerinin feri, Ki Gözleri hayalimde Bile Beni yaktı Geçti… ![]() …………![]() ![]() Gülünce Güller Açılan, Dişleri İnci mercan…………… Yar Yüreğine Kurban, Boğazın mavisi, Martıların Kanat Çırpışındaki Güzelliği, Aşk dedikleri Bu Olsa Gerek, Gökyüzü Ve Bulutlar, Resmini Çizdiğim Aşkın kalemi Ve kağıdı Onlar… ![]() Bilin Artık, Ve Duyun, Bir İstanbul Gününde, Kızkulesinin Tam karşısında, İki şekerli çayın keyfinde, Boğazın Birazda Deli halinde, YÜREĞİME YAR DEĞDİ ![]() ![]() ![]() Yar beni Yaktıda Geçti ![]() ![]() ![]() Hayat Duvar kağıtları gibi İnadına Yırtıyor beni, Yaprakları gibi Sarartıyor ![]() ![]() Gözyaşlarını Delikanlılığımın neresine Koyayım, Ferman dinlemeyen yüreğimi Kimlere Anlatayım, Ay yüreğime İnmişken Bir İstanbul gününde, Nasıl Gökyüzüne tekrar salayım ![]() ![]() ![]() Ahhhhhhhhh bu ayrılık ![]() ![]() ![]() Üşüyorum ![]() ![]() ![]() Söylesene Abizen, Ne Zaman Bu Kışın baharı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğime yar değdi, benim artık ısınmam lazım ![]() ![]() ![]() Akınzen
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|