Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
avusturya, kavurma, mutfağı, patates

Patates Kavurma - Avusturya Mutfağı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patates Kavurma - Avusturya Mutfağı




Patates Kavurma Avusturya

Patates Kavurma

Malzemeler:

4 kisi

1 kg patates

350 gr mantar

4 dis sarimsak

1/2 demet maydanoz

3 sap biberiye

100 gr kurutulmus domates

karabiber

tuz

110 yemek kasigi zeytinyagi

Yapilisi:

Patatesleri tuzlu suda kabuklu olarak sert kalacak sekilde haslayin

Sogumaya birakin ve sonra kabuklarini soyun, ince dilimleyin

Mantarlari ayiklayin ve onlari da ince dilimleyin Biberiye yapraklarini saplarindan ayirin Maydanoz yapraklarini iri kiyin Sarmisagi soyun, ufak parçalara kesin Kurutulmus domatesleri 1 cm büyüklügünde dograyin Zeytinyagini tavada kizdirdiktan sonra patates dilimlerini ara sira çevirerek kizartin Sonra mantar, sarmisak parçalari, kurutulmus domates ve biberiyeyi ilave edin, kisa bir süre kizartin Karabiber ve tuz ile tatlandirin Maydanoz ile karistirin ve bekletmeden servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.