![]() |
Rus Yemekleri - Kievski Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rus Yemekleri - Kievski Tavuk TarifiRus Yemekleri- Kievski Tavuk Tarifi Malzemeler 1/ 2 bardak tereyağı Kızartmak için yeteri kadar sıvıyağ 8 adet tavuk gögsü ( derisi ve kemikleri çıkarılıp hafifçe yassıltılmış) 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 1 adet dövülmüş karanfil 1 yemek kaşığı kıyılmış sarmısak Biraz tuz ve karabiber 1/ 2 bardak un 2 yumurta ( çırpılmış) Galeta unu Yapılışı 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|