Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kievski, rus, tarifi, tavuk, yemekleri

Rus Yemekleri - Kievski Tavuk Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rus Yemekleri - Kievski Tavuk Tarifi




Rus Yemekleri- Kievski Tavuk Tarifi

Malzemeler

1/ 2 bardak tereyağı

Kızartmak için yeteri kadar sıvıyağ

8 adet tavuk gögsü ( derisi ve kemikleri çıkarılıp hafifçe yassıltılmış)

1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

1 adet dövülmüş karanfil

1 yemek kaşığı kıyılmış sarmısak

Biraz tuz ve karabiber 1/ 2 bardak un

2 yumurta ( çırpılmış)

Galeta unu

Yapılışı

1 Tavuk gögüslerini yağlı kağıt arasında döverek inceltin

2 Tereyağını bir kasede karıştırarak yumuşatın Kıyılmış maydanoz, karanfil, sarmısak, tuz ve karabiber katın ve sekiz eşit kısma bölün

3 Tavuk gögüslerinin içine resimde görüldüğü gibi bu içten koyup rulo biçiminde sarın; buzdolabında bekletin

4 Tavuk sarmalarını önce una sonra yumurtaya sonra da galeta ununa bulayın Varsa, derin kızartma kabının süzgecine yerleştirip kızgın yağa sokarak ya da kızartma tavasında kızartın Kızartılan tavukları kağıt üzerine çıkartın Servis zamanına kadar sıcak fırında bekletin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.