![]() |
Arap Mutfağı - Arap Usulü Selek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arap Mutfağı - Arap Usulü Selek TarifiArap mutfağı-Arap Usulü Selek Tarifi Malzemeler Soğan (8`e bölünmüş) 200 gr ![]() Kuzu budu 1 büyük parça Süt 800 ml ![]() Basmati Pirinci 1 kg ![]() Margarin 250 gr ![]() Tuz Karabiber Yapılışı Kuzu budunu soğanlarla beraber derin bir tencereye yerleştirip üzerini aşacak kadar su ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et pişince tencereden alin ve bir kenarda sıcak olarak bekletin ![]() Etin tenceredeki pişme suyunu ince bir süzgeçten temiz bir tencereye süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pilav pişerken eti iri parçalara ayınn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|