![]() |
Fırında Sarmısaklı Tavuk-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Sarmısaklı Tavuk-Yemek TarifleriMALZEMELER 4-6 adet tavuk göğsü veya kemiksiz but 1 su bardağı galeta unu (2 adet taze galeta ya da 3-4 adet tuzlu çubuk ama iyice çekilip un haline getirilecek) 100 gr tereyağı 4 diş sarmısak (iyice dövülmüş) 8-10 dal maydanoz (yaprakları çok incecik kıyılacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Derin bir tabağın içinde galeta unu, tuz, karabiber ve maydanozları karıştıralım ![]() ![]() ![]() Şimdi tavukları bu karışıma iyice bulayıp, içine hafifçe sıvıyağla yağladığımız tepsiye dizelim ![]() ![]() Servise sunarken yanına patates kızartmasını garnitür olarak kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|