![]() |
Alişan Şarkı Sözleri (4) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan Şarkı Sözleri (4)Sen Vuralı Yaralıyam Yar ![]() ![]() Gün Be Gün Sararıyam Yar ![]() ![]() Sen Vuralı Yaralıyam Yar ![]() ![]() Gün Be Gün Sararıyam ![]() ![]() El Çektin Benden Vurdun İnceden Sen De Sevmiştin Sakladın Benden ![]() Anlamadım Ki; Fayda Yok Senden Anlamadım Ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dost Değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dost Görünür Feleğim ![]() ![]() ![]() Yaralı Yaralı Yare Yaralı Yüreğim ![]() ![]() ![]() Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim ![]() ![]() ![]() Senin De Gönlün Var ![]() ![]() ![]() Al Yanaklı Yar ![]() ![]() ![]() Gül Verin Öksüzüme ![]() ![]() Al Gülünü Tak Göğsüne Yar ![]() ![]() Koy Yüreğinin Üstüne ![]() ![]() Gül Versin Can Tenine ![]() ![]() Köz Var Sinemde ![]() ![]() Sır Var Sözümde ![]() ![]() Sözümün Sırrı Yarin İsminde ![]() ![]() Sevda'lım Bu Sır Sendedir Sende ![]() ![]() Arif'im Bu Sır Bendedir Bende ![]() ![]() Dost Değil ![]() ![]() ![]() ![]() Dost Görünür Feleğim ![]() ![]() Yaralı Yaralı Yare Yaralı Yüreğim ![]() ![]() Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim ![]() ![]() Senin De Gönlün Var ![]() ![]() Al Yanaklı Yar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan Şarkı Sözleri (4)Bir Alev Oldum Gözlerin İçin Bir Rüzgar Oldum Saçların İçin Bir Hayal Oldum Mutluluk İçin Bir Dünya Kurdum İkimiz İçin Kulun Oldum Ben Kölen Oldum Ben Bu Ask Ugruna Heder Oldum Ben Var Ya Sevdami Daglara Yazarim Var Ya Gözümü Kirpmam Yakarim Var Ya Askina Ömrümü Adarim Var Ya Ben Var Ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan Şarkı Sözleri (4)Vay halime vay halime Yanarim ben bu halime Güler iken aglar oldum Gönül verdim bir zalime Sevda benim aldu derdim Ugruna ömrümü verdim Sana cikar hep yollarim Aç koynunu sana geldim [Nakarat] Su dünyada ölüm var var diye Sana kosar oldum sar sar diye Yine delin oldum yar yar diye Dermanim sende dir sende Gazel olma baglarima Duman olma daglarima Sevdaliyken bu can sana Dolanda gel kollarima Sevda benim oldu derdim Ugruna ömrümü verdim Sana cikar hep yollarim Aç koynunu sana geldim [Nakarat] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan Şarkı Sözleri (4)anladim seni ben kaybetdim hani ben bir ömür senindim hic mi hic sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana hic mi hic sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yiktin yiktin zalim herseyimdin elin oldun yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yiktin yiktin zalim herseyimdin elin oldun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan Şarkı Sözleri (4)Ayrilamam senden asla Bunu herkez boyle bilsin Bunun adi kara sevda yar Sevdam yüce dağlar gibi Yedi veren güller gibi Özliyorum hadi dön yar Ah yaralım yaralandım Allah'ına sevdalandım Sana yemin sana sözüm Bir sen varsın birde tanrım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan Şarkı Sözleri (4)Bakmam gözümün ucuyla bile bakmam Kimsenin sözüne de kulak asmam Aşkımı paraya pula satmam Benim olsan, benim olsan asla inciltmem seni Hiç bir zaman terketmem seni Seni en çok ben seveceğim yemin olsun Yemin olsun Senden başkasını sevmeyeceğim başkasına canım demeyeceğim Yemin olsun Başkasını sevmeyeceğim yeminim olsun, yeminim olsun Sevmeyeceğim yeminim olsun x 2 Yeminim olsun, yeminim olsun Sevmeyeceğim yeminim olsun |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|