Sağlık Bakanından Sigara Resti

Eski 08-20-2009   #1
yesimciwciw

Sağlık Bakanından Sigara Resti

SAĞLIK BAKANI'NDAN SİGARA RESTİ
Kahveci, lokantacı 10 bine yakın işletmecinin sigara yasağında talep ettiği esnekliğe Sağlık Bakanı geçit vermedi "Müşterilerimizi kaybettik, işletmelerimiz iflas ediyor" serzenişlerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "olmaz katiyen geri adım yok" yanıtını verdi

Erzurum'dan, Antalya'dan, İstanbul'dan, Samsun'dan Ankara'ya geldiler Abdi İpekçi Meydanı'nda bir avuç heykelinin etrafında 7 bini işletmeci on bine yakın eylemci toplandı

Sigara yasağının yumuşatılmasını istemişlerdi Yani kapalı mekanlarda sigara içenler için ayrı bir bölüm olsun demişlerdi Hükümete seslerini duyurmak için Ankara'ya geldiler ama Sağlık Bakanı'na daha önce söylemişlerdi de

Şimdi tablo çok net Çarpışan iki görüş var İşletme sahipleri yasak sınırlandırılmazsa batacağız diyor Bakan, "batmazsınız" diyor

Restoran ve kahvehane işletenler içerde sigara içilmesine izin isterken aslında Bakan'ın havası bambaşkaydı Stadyumlarda, tribünlerde açıkhavada bile sigarayı yasaklıyordu Hükümet kararlı, geri adım atmayacak

O yüzden de Bakan net konuştu Hatta "geri adım atmayacağız" dedikten sonra kaygılanan işletme sahiplerini de yatıştırmaya çalıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com