![]() |
Var Mıdır Bu Hitaba Layık Aşklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Var Mıdır Bu Hitaba Layık AşklarVar mıdır Bu Hitaba Layık Aşklar Hakkında Var mıdır Bu Hitaba Layık Aşklar Var mıdır Bu Hitaba Layık Aşklar Ve izzetli hürmetli akıllı gayretli şefkatli güzel yüzlü şirin sözlü melek huylu çelebi kollu nâzik belli şirin yıldızlı has ve talihim oğlum annesi gönlüm cânânesi inci tânesi hatunum ve hanımım küçük kadın Zeliha hatun huzuruna; Candan selamlar ve gönülden dualar edip ol mülayim hatırın kat kat sual ederiz ![]() ![]() Benim küçük kadınım benim emektarım ![]() ![]() ![]() ![]() Aceb cihanda senin gibi var mıdır? Zeliham! O tatlı canını seveyim o tatlı bakışlarını seveyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir küçük kadın gördüm hemen sana benzettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah Tealâ senden razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var mıdır bu hitaba layık aşklar ![]() ![]() ![]() Değişen toplum değişen dünya ile duygular da mı değişti gunumuzde var mıdır bu muhabbete mazhar ![]() ![]() ![]() ("Marifetname" isimli meşhur kitabında "İbrahim Hakkı Efendi"nin gurbetteyken hanımına yazdığı mektubundan bir kesit ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|