|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyüksün, geliyor, içimde, küçük, sığamıyorsun, yüregim, öyle |
![]() |
Öyle Büyüksün Ki İçimde Belki Yüregim Küçük Geliyor Sığamıyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Büyüksün Ki İçimde Belki Yüregim Küçük Geliyor Sığamıyorsun...Talihsiz Cumleler Var Dilimde Geriye dogru sayiyorum hayatimi ![]() ![]() ![]() Hep oldugum yerde sayikliyorum!! Bitti dedigim hic bisey bitmiyor ![]() ![]() ![]() Ben hayatimin karmasalarini bi düzene sokmaya calisirken disardan hüznümü göremeyenler daha cok yükleniyorlar ! Tek tutundugumsun! Sende sali veriyorsun elini bazen/savruluyorum ![]() ![]() ![]() eski diyince eskimiyor hic birsey ![]() ![]() ![]() Busefer icimde olandan cok olmayani yazmak istedim ![]() ![]() Hayatima adi karisan/Kalbime adi yazilan'lardan bahsetmek istiyorum! Gec-ti dedigim dünüm bugünüme sürüklenmis haberim olmadan ![]() ![]() Sense bugünüme armagan yarinimda da olucak olan! ![]() ![]() ![]() Icimde kirintilari kalmis bazi acilarin/ Söküp atamiyorum ![]() ![]() ![]() Sen'imi bile oldugu kadar sevemiyorum ! Üzüntüler/süpheler sivisiyor aradan cikiyor önüme ![]() ![]() Beni kaybettikce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa gitmeni istemiyorum/ama seni senle yasamasinida bilmiyorum - düsündümmü kaybettigim okadar sey varki aslinda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() döndügümde okadar cok sey birakmisimki ardimda ! Belki istemeyerek ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dile dök(e)mediklerim var icimde/ Anlamsiz sancilar var icimde anlayamadigim ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyin ugruna kimin ugruna bilmeden ! ![]() ![]() Basi dönüyor dünyamin/duygularim karmakarisik ![]() ![]() ![]() Ne seninle nede sensiz yasayamadigim bi hayattayim ![]() ![]() Ve zamanla kaybetmemek icin Beni büyük bi savastayim/ Senden cok kendimi koruma altina almisim gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sicakligini hissedemiyorum (t)uzaksin bana/ Ama buna ragmen öyle büyüksünki icimde/belki yüregim kücük geliyor artik sigamiyorsun icime oyüzden bu bulantim oyüzden bu karmasam ![]() ![]() ![]() Acaba Sen'in yerinde o nun olmasini istermiydim diye sordum kendime ![]() ![]() ![]() Acaba Sen o Olsan bukadar sevilebilirmiydin ![]() ![]() ![]() Peki o mesafeleri bi armagan gibi boynunda tasiyabilirmiydi senin gibi ? Yok Kalbim ![]() ![]() ![]() Belki sen onun kutsalligini kazanamazdin yüregimde Ama o Senin kadar sevil(e)mezdi gönlümde ![]() ![]() ![]() Mesafeler sende durdugu kadar güzel durmazdi onda ![]() ![]() ve Son nefesimde senin olmani istedigim kadar istemezdim o'nu ! ![]() ![]() ![]() Kendimi bu karmasadan kurtarma ümidiyle ![]() ![]() ![]() Ben eksilsemde Sen hic bitme bende !!! Seni seviyorum kalbim ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|